Kazım-Nuran DOKUYUCU Anaokulu
BİLAL ŞAHİN MAH. FATİH SULTAN MEHMET CAD. ANAOKULU İNŞATI SİTESİ KAZIM NURAN DOKUYUCU ANAOKULU BLOK NO: 7 MERKEZ / YOZGAT

VİZYON

*Çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, *Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, *Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, *Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, *Çocukların bireysel ilgilerine göre, okul içinde bilim odası, sanat odası, müzik odası gibi alanlar oluşturabilen, bir okul olmaktır.

MİSYON

Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olan donanımlı ekibimiz ve anne babalarla birlikte çocuklarımızı; Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, Kendisini tanıyan, özgüveni gelişmiş, Bilimsel düşünebilen, Yaratıcı, araştırma ve öğrenmeye meraklı, İnsana ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak üzere sürekli gelişen eğitim ve öğrenme ortamları sunmaktır.

Öğretim Şekli :Tamgün ve ikili eğitim şekli uygulanmaktadır.

Tamgün ve ikili eğitim şekli uygulanmaktadır.

Doğalgaz ile ısınmaktadır.

Merkeze 1 km uzaklıktadır.

Bilal Şahin Mah. Fatih Sultan Cad. Merkez/YOZGAT